mrt 14, 2022

Posted by in Groenoord Magazine | Reacties uitgeschakeld voor Wat te doen bij woonoverlast?

Wat te doen bij woonoverlast?

Sinds het begin van de coronapandemie in maart 2020 wordt meer tijd in de thuissituatie doorgebracht. Daardoor werd het belangrijker dat thuis ook een plek is waar het rustig is.
Soms kunnen buren de rust verstoren, bijvoorbeeld door regelmatig harde muziek te draaien, door honden die constant blaffen of door intimiderend gedrag.

Heeft u regelmatig last van woonoverlast? Blijf er dan niet mee zitten, maar trek aan de bel. Daarbij is de meest logische volgorde:

  1. Spreek op een rustige manier de persoon aan die overlast geeft.
  2. Is het een woning van Woonplus? Dan is Woonplus eerst aan zet om u bij deze situatie te ondersteunen. U kunt woonoverlast direct bij Woonplus melden.
  3. Betreft het een particuliere woning? Neem dan contact op met het Interventieteam woonoverlast van de gemeente Schiedam. Wij denken met u mee en kunnen stap voor stap in actie komen om een overlastsituatie op te lossen. Meer informatie vindt u op www.schiedam.nl/a-tot-z/woonoverlast-aanpakken.

Het Interventieteam woonoverlast is een gemeentelijk team van twaalf medewerkers dat zich voornamelijk richt op het bestrijden van woonoverlast en woonfraude. U kunt het Interventieteam woonoverlast bereiken via het telefoonnummer 14 010 of per e-mail
contact@schiedam.nl.

468 ad

Comments are closed.