aug 28, 2019

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Van 30 september tot 8 oktober Week van het Geluk

Van 30 september tot 8 oktober Week van het Geluk

Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er één van. Even aandacht voor elkaar, boodschapje doen voor de ander, een arm om je schouder, samen iets doen. Zo pakken we in Schiedam eenzaamheid aan.

De Week van het Geluk is van 30 september tot 8 oktober 2019

Soms zit het even tegen en ook al heb je mensen om je heen, kun je je toch best eenzaam voelen. Tijdens de Week van Geluk hebben we daar samen extra aandacht voor. Er worden al heel veel activiteiten georganiseerd in Schiedam, maar tijdens de Week van het Geluk (WvhG) doen we net even wat extra’s en letten we nog wat beter op elkaar.

We doen dit met de insteek om dat de rest van het jaar ook te doen. De signalen die we deze week oppakken, de gesprekken die we voeren, zien wij als inspiratie. Om te blijven doen wat we al doen, om goed te luisteren naar signalen en waar gedeelde behoeftes en talenten ontdekt worden, nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

Wees welkom bij een van de activiteiten en ga met ons in gesprek. We helpen u graag om iets te vinden wat bij u past, want naast wat u hier allemaal ziet aan activiteiten is er nog veel meer te doen in Schiedam!

De organisatoren van de Week van Geluk in Schiedam.

(Algemene informatie: 06 – 25 74 50 32)

Download hier de folder met alle activiteiten.

 

 

468 ad

Comments are closed.