feb 6, 2021

Posted by in Groenoord Magazine | Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging communicatietraining

Uitnodiging communicatietraining

Leren luisteren

Luisteren is het belangrijkste onderdeel wanneer we met elkaar in gesprek zijn; daarom kregen we ook twee oren en maar één mond 🙂 En toch is echt luisteren iets wat we heel moeilijk vinden. De meeste mensen luisteren namelijk niet. Ze wachten op hun beurt om te praten. Ze koppelen dan terug wat zij hebben meegemaakt.

De wereld heeft echt meer luisteraars nodig, praters zijn er al genoeg.  Wil jij leren om echt te luisteren? Zodat je mensen het gevoel geeft dat ze ertoe doen. Dat ze ervaren dat ze belangrijk genoeg zijn om gehoord te worden? Schrijf je dan, via het aanmeldformulier hier verderop, in voor deze gratis online training.

De training is opgedeeld in vier avonden met vier verschillende thema’s (actief luisteren, verdiepend luisteren, halt! tot zover en leer je kwaliteiten kennen). Je kunt de thema’s afzonderlijk volgen of je volgt de gehele training. Je geeft dit aan op het aanmeldformulier. Meer informatie over de verschillende thema’s lees je onderaan deze pagina.

De training vindt online plaats via Zoom. Je krijgt meer informatie hierover na je aanmelding. We rekenen op je aanwezigheid. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, Meld je dan tijdig af (48 uur vooraf aan de training). We nodigen dan nog een andere vrijwilliger uit in jouw plaats. Ontvangen we geen afmelding, dan kunnen we je onkosten in rekening brengen.

Schrijf je in:

468 ad

Comments are closed.