nov 23, 2019

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Street art en live demonstratie tijdens Kunstenaarscafé in Groenoord op 26 november

Street art en live demonstratie tijdens Kunstenaarscafé in Groenoord op 26 november

Kunstenaarscafé is een netwerkmiddag voor professionals en geïnteresseerden in kunst en cultuur. Tijdens deze middag vertellen artiesten over hun werk en wat hen drijft. Op 26 november staat deze bijeenkomst in het teken van street art! Kunstenaars Milan Tilder (Lastplak) en Ricardo van Zwol (R75) maken live kunst en vertellen hun verhaal. Kom ook! Deelname is gratis.

Op dinsdag 26 november 2019 staat het Kunstenaarscafé Schiedam weer op de agenda. Dit keer een editie op locatie in Groenoord bij basisschool De Loep. Deze editie staat volledig in het teken van street art, een populaire kunstvorm en ook in Groenoord zijn er bewoners die graag een mooie muurschildering in hun wijk zouden zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunstenaars Milan Tilder en Ricardo van Zwol creëren live een nieuw kunstwerk op het schoolplein en geven aansluitend een voordracht over hun werk. Beiden kunstenaars maken al jaren muurschilderingen in Rotterdam en omstreken en hebben allebei een heel eigen stijl. Ricardo maakt realistische en gedetailleerde beelden met verf; Milan is onderdeel van het collectief Lastplak, dat al werk spoot toen het nog illegaal was. Zijn werk is kleurrijk en cartoonachtig.

Het Kunstenaarscafé, georganiseerd door Stichting Mooi Werk, is een netwerkbijeenkomst voor kunstenaars, creatievelingen en medewerkers van culturele instellingen. Tijdens de bijeenkomsten worden artiesten uitgenodigd om te vertellen over hun werk en is er ruimte voor een gesprek onder het genot van een drankje. Een middag om elkaar te inspireren en informeren over kunst en culturele activiteiten in Schiedam.

Laat je inspireren en kom ook naar deze speciale editie van het Kunstenaarscafé! Van 14:30 tot 16:30 uur in Groenoord bij Basisschool De Loep, Peter van Anrooylaan 1 (op de hoek met de Laan van Bol’Es). Deelname is gratis. Aanmelden is gewenst via caty@stichtingmooiwerk.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.stichtingmooiwerk.nl.

468 ad

Comments are closed.