mei 8, 2021

Posted by in Groenoord Magazine | Reacties uitgeschakeld voor Start nieuw jongerenprogramma

Start nieuw jongerenprogramma

Marit van Toledo werkt als praktijk-ondersteuner-GGZ in een huisartspraktijk in Schiedam-Noord.


‘Ik zie daar regelmatig jongeren die om welke reden dan ook vastlopen in hun leven. Daarnaast ben ik vijf jaar geleden mijn coachingspraktijk gestart. Hier heb ik iets meer tijd en kan ik meer verschillende tools inzetten voor hulp.

In het afgelopen jaar heb ik de problemen op geestelijk gebied bij een groot aantal mensen zien toenemen. De wachtlijsten in de GGZ groeiden en jongeren waren bovendien vaak de dupe van alle genomen maatregelen rondom het Covid-virus. Dit is de reden dat ik een jongerenprogramma (coronaproof) start om de jongeren weer meer in hun kracht te zetten. Dat doen we op een informatieve en ook interactieve manier.

Het doel is op een leuke manier waardevolle levenslessen mee te geven, waar je altijd op terug kunt vallen in de toekomst. Vanuit een positieve mindset gaan we aan de slag en komen thema’s zoals gezonde voeding, beweging, mindset, creativiteit, ontspanning en goede ademhaling, natuur en financiën aan bod. Een waardevol programma waarin meerdere professionals in de eerste pilot hun vrijwillige bijdrage leveren. Graag willen wij dit natuurlijk voortzetten in de toekomst, zodat nog meer jongeren er gebruik van kunnen maken.’

Meer info: Huisartsenpraktijk Schiedam-Noord 010 – 470 48 42.

468 ad

Comments are closed.