apr 22, 2021

Posted by in Groenoord Magazine | Reacties uitgeschakeld voor Start jongerenprogramma

Start jongerenprogramma

Mijn naam is Marit en ik werk als praktijkondersteuner ggz in een huisartspraktijk in Schiedam Noord. Ik zie daar regelmatig jongeren, die om welke reden dan ook vast lopen in hun leven.

Daarnaast ben ik vijf jaar geleden mijn coaching praktijk gestart. Hier heb ik iets meer tijd en kan ik meer verschillende tools inzetten voor hulp.

Afgelopen jaar heb ik de problemen op geestelijk gebied toe zien nemen bij een groot aantal mensen. De wachtlijsten in GGZ namen toe en ook jongeren waren de dupe van alle genomen maatregelen rondom het Covid-virus.

Dit is de reden dat ik een jongerenprogramma (coronaproof) start om de jongeren weer meer in hun kracht te zetten op een informatieve en ook interactieve manier.

Het doel is op een leuke manier waardevolle levenslessen mee te geven, waar je altijd op terug kunt vallen in de toekomst.
Vanuit een positieve mindset gaan we aan de slag en komen de thema’s gezonde voeding, beweging, mindset, creativiteit, ontspanning en goede ademhaling, natuur en financiën aan bod.

Een waardevol programma waarin meerdere professionals hun vrijwillige bijdrage in de eerste pilot leveren.
Graag willen wij dit natuurlijk voortzetten in de toekomst zodat nog meer kinderen er gebruik van kunnen maken.

468 ad

Comments are closed.