aug 6, 2019

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Ook uw kind kan lid worden van een sportclub

Ook uw kind kan lid worden van een sportclub

Jeugdfonds Sport en Cultuur wilt dat ieder kind mee kan doen met sport en cultuur. Deze stichting zorgt dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen deelnemen aan sport en cultuur activiteiten.

Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld en de eventueel benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen met een kleine beurs, lid worden van een sportclub of een dans, muziek, kunst – of theaterschool.

Hoe werkt het?

U kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit kan alleen gedaan worden door een intermediair. De intermediair kent de spelregels en weet of uw kind in aanmerking komt.

Als de aanvraag is goedgekeurd, kan uw kind binnen drie weken sporten of op les.  Een aanvraag indienen kan bij een medewerker van DOCK of tijdens de Wijkochtend bij u in de wijk. Contactpersoon: Rico Hulleman rhulleman@dock.nl

468 ad

Comments are closed.