apr 29, 2021

Posted by in Groenoord Magazine | Reacties uitgeschakeld voor Ontwikkelingen in Groenoord

Ontwikkelingen in Groenoord

Voor Groenoord staat veel op de lijst om te gaan aanpakken. Dit betreft o.a. het voornemen van Woonplus om de flats waar uitsluitend huurders van Woonplus wonen los van het aardgas te maken.

Van belang is hierbij wel dat 70% van het aantal bewoners per flat hiermee akkoord moet gaan. De Vve’s en de combi Vve’s mogen zelf beslissen of zij hierin mee willen gaan of niet. De wethouder zowel als Woonplus hebben altijd aangegeven dat dit een vrije keuze betreft.

Om nu goede kennis op te doen over hoe dit allemaal in z’n werk gaat valt er op een paar plekken informatie te halen. Allereerst natuurlijk bij Woonplus maar om ook bij de Groenoordbelangengroep.

Het valt zeer zeker aan te raden om op beide plekken informatie op te halen om een zo objectief mogelijke afweging te kunnen maken.

Op de website van de Groenoordbelangengroep staat hierover al veel informatie. Kijk eens op de informatieve website van bewoners van Groenoord voor bewoners van Groenoord.
www.groenoord-belangen-groep.weebly.com

In alles wat er te gebeuren staat in onze wijk is het  zaak dat we samen optrekken om het reilen en zeilen in onze flats en onze wijk zoveel mogelijk met elkaar op te pakken en om tegenover de verschillende instellingen/diensten sterk te kunnen staan .

Namens de Groenoordbelangengroep

Aad C. Koremans

468 ad

Comments are closed.