jul 22, 2019

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Netwerk Barbecue voor vrijwilligers georganiseerd door DOCK en WOT

Netwerk Barbecue voor vrijwilligers georganiseerd door DOCK en WOT

Stephanie van den Hoek – Laatst was ik als een van de vele vrijwilligers uitgenodigd op de netwerkbarbecue van het WOT en DOCK. De barbecue werd georganiseerd om alle vrijwilligers in onze wijk te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Toen ik aankwam was iedereen gesierd met een bloemenketting en sommigen dansten de limbo.
De gezelligheid zat er al lekker in.

Het is fijn om op zo’n netwerkbijeenkomst andere vrijwilligers te ontmoeten. Ik ben altijd benieuwd met welk talent en passie zij in Groenoord aan het werk zijn. Belangrijk zijn de professionals die leiding geven aan al het werk van de vrijwilligers in de wijk. Het was leuk om te ervaren dat die professionele krachten ons bedienden met een drankje en een hapje van de barbecue.
En wat is de locatie ook uitermate geschikt voor dit feest! Boerderij Landvreugd zou het sociale en culturele middelpunt van Groenoord moeten worden.

Het was een geslaagde avond. Ik heb nieuwe mensen leren kennen en met andere collega-vrijwilligers de band verstevigd. Daarbij ontzettend genoten van het lekkere eten en de fijne sfeer.

Hierbij een foto overzicht:

468 ad

Comments are closed.