nov 23, 2021

Posted by in Groenoord Magazine | Reacties uitgeschakeld voor Mededelingen van het WOT

Mededelingen van het WOT

Spreekuur sociale raadslieden
We gaan weer starten met het spreekuur van de sociale raadslieden. We deden dit eerder om de twee weken, maar willen nu eerst beginnen met een maandelijks spreekuur. We starten op 11 november van 13.00 tot 15.00 uur en herhalen dit eens per maand op donderdag. Wanneer u gebruik wilt maken van dit spreekuur, kunt u telefonisch een afspraak maken of binnenlopen op het inloopspreekuur. U mag ook contact opnemen met uw contactpersoon van het WOT. Zij geven uw hulpvraag en uw gegevens dan door aan de sociale raadslieden. Het sociaal raadslid belt u daarna om een afspraak te maken.

Spreekuur WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)
Tevens komt er een WMO-spreekuur. Dit spreekuur vindt één keer per veertien dagen (in oneven weken) plaats op de donderdagochtend. Ook dit start op 11 november, maar dan van 10.00 tot 12.00 uur.
U kunt hier zomaar binnenlopen, of van tevoren een afspraak maken. U kunt hier terecht met vragen over bijvoorbeeld: rolvoorzieningen (rolstoel, scootmobiel etc.), woningaanpassingen, begeleiding, hulp bij het huishouden, beschermd wonen, logeren en regiovervoer.

Financieel spreekuur
Het WOT heeft ook een financieel spreekuur, elke maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Er is dan een schuldhulpverlener van Stroomopwaarts aanwezig, bij wie u met vragen over financiën, schulden of betalingsregelingen terecht kan. U mag hier binnenlopen tijdens het spreekuur, of vooraf een afspraak maken. Wij werken nauw samen met Humanitas. Zij kunnen u helpen om uw administratie en financiële problemen op orde te krijgen en te houden.

468 ad

Comments are closed.