feb 6, 2021

Posted by in Groenoord Magazine | Reacties uitgeschakeld voor Het Vaste Lasten Pakket

Het Vaste Lasten Pakket

Stichting Vaste Lasten Pakket is er voor iedereen die financiële rust en overzicht wil. We zijn er voor mensen met geldzorgen. Ook als je het gevoel hebt dat je aan het einde van je geld nog een stukje maand over hebt.  Als er op dit moment sprake is van lichte betaalproblemen of risico op serieuze schulden kun je bij ons terecht . Verder staan we ook klaar voor mensen die uit een schulpverleningstraject komen. We helpen je dan om nieuwe schulden te voorkomen.

We zijn actief en werken samen in de gemeenten; Rotterdam, Schiedam en Den Haag.  We zitten nu bijna op 120 deelnemers. Voor de komende tijd staan nog heel veel afspraken zijn ingepland met  die interesse hebben om deel te nemen. We verwachten eind maart richting de 300 deelnemers te gaan. Dit aantal is voldoende om te leren wat er nodig is voor een landelijke opschaling.

Door middel van persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je financiën op orde komen.  We nemen geen betalingen van je over. Je blijft de baas over je over je eigen geld. Met het Vaste Lasten Pakket worden de vaste lasten overzichtelijk gemaakt. Hiermee heb jij direct zicht op wat je de rest van de maand kan besteden. We helpen we je om je vaste lasten op tijd te betalen.

Als je elke maand op tijd je vaste lasten betaalt ontvang je van ons maandelijks 30 euro. Dat is 360 euro per jaar!  We werken samen met vaste lasten partners, lokale partners, maatschappelijke organisaties en gemeenten om dit mogelijk te maken.

Heb je interesse om mee te doen aan het Vaste Lasten Pakket?

Dan kun je het Vaste Lasten bellen op: 0800-3130303,bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.30 tot 16.00 uur.

Je mag ook een mail sturen met je naam en telefoonnummer naar: aanmelden@vastelastenpakket.nl.  

Er wordt dan een vrijblijvende gesprek ingepland (telefonisch, online of op locatie)om te kijken of het Vaste Lasten Pakket een uitkomst biedt voor jou.

Vanuit het team van het Vaste Lasten Pakket  hopen we je binnenkort te kunnen verwelkomen als deelnemer!

Meer informatie: www.vastelastenpakket.nl/aanmelden

Of check  de social media-kanalen;

 Het Vaste Lasten Pakket | Facebook;

www.instagram.com/vastelastenpakket

468 ad

Comments are closed.