mei 9, 2019

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Fietsmaatjes Schiedam 13 juli van start tijdens Zomerfeest

Fietsmaatjes Schiedam 13 juli van start tijdens Zomerfeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.fietsmaatjesschiedam.nl

Meneer, mevrouw, wilt u weer fietsen, samen met een fietsmaatje?

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Misschien wilt u de oude binnenstad van Schiedam weer eens zien? Of wilt u naar de mooie natuur van Midden Delfland?

Fietsmaatjes Schiedam kan u hierbij helpen. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets.
U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt.
De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
info@fietsmaatjesschiedam.nl.

 

Meneer, mevrouw, wilt u meedoen als vrijwilliger?

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Fietsmaatjes Schiedam is altijd op zoek naar vrijwilligers!

Ook voor u, als potentiële vrijwilliger, staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor bijvoorbeeld een ochtend per week of per maand. Ook kan er een voorkeur uitgesproken worden voor een vaste gast, iemand die u kent of voor verschillende gasten. Met ons flexibele planningsrooster kunt u ook zelf altijd zien of een duofiets beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
info@fietsmaatjesschiedam.nl.

468 ad

Comments are closed.