dec 21, 2018

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligersprijzen Schiedam

Vrijwilligersprijzen Schiedam

Stem op onze zeer gewaardeerde vrijwilliger Rob Kent die heel actief is in Schiedam Groenoord.

Rob Kent is als vrijwilliger bijzonder!
Zo’n 3 jaar geleden heeft Rob zich in het wijkgebeuren gestort en in rap tempo een belangrijke plaats ingenomen in het wijknetwerk. Hij is een vrijwilliger van formaat: hij neemt niet alleen deel aan activiteiten en is mede vanwege zijn achtergrond als therapeut, een welkome sparringpartner voor de wijkteams, de wijkregisseur en niet te vergeten de bewoners. Gelijkwaardigheid in samenwerking staat voor hem centraal.
Zo geeft hij gevraagd en ongevraagd advies over hoe zaken aan te pakken, hoe dingen anders kunnen en wat de gemeente zoal kan doen om de banden met de wijk nog meer aan te halen. Waar hij samen met de Mannengroep begon met klussen bij minder valide mensen thuis of deelnam aan het theaterstuk Portretten, eenzaam ben je niet alleen met nagesprek (in het kader van eenzaamheid) is hij ook redactielid van het Groenoord Magazine en heeft hij alweer een nieuw initiatief op poten gezet, nl. het Fietsmaatjes project.
De rode draad in het verhaal van Rob, is dat hij, los van het feit dat het allemaal erg snel is gegaan, dingen bedenkt, bespreekt, uitvoert en mensen daar enthousiast voor maakt.

Neem even de moeite en breng je stem uit op Rob Kent via deze link: https://www.vrijwilligersprijzen.nl/gemeente/schiedam

468 ad

Comments are closed.