aug 20, 2018

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Maak kennis met huisarts Sumeyye Aslan

Maak kennis met huisarts Sumeyye Aslan

Ruim een jaar geleden opende huisartsenpraktijk Meyra haar deuren op de Laan van Bol’Es. Deze praktijk bestaat uit een huisarts, mevrouw Sumeyye Aslan, twee doktersassistentes, Monica Kassing en Reyhan Aydeger, en praktijkondersteuner Brenda Deurloo (voor diabetes, copd, hart- en vaatziekten). Voor psychische problematiek is de POH-GGZ, Juliette Hopman, aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumeyye Aslan is een open, gedreven, jonge vrouw. Ze heeft een dochtertje van 3,5 jaar, Meyra, naar wie de praktijk is vernoemd. Tijdens de drukte van het afgelopen jaar had dokter Aslan nauwelijks tijd voor haar hobby´s en interesses. Gelukkig is er nu weer wat meer ruimte voor haar gezin. Lezen is haar passie en ze houdt ook erg van fietsen.

Mevrouw Aslan volgde de opleiding Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit. Ervaring heeft ze opgedaan in het buitenland, bij diverse praktijken en doktersposten. In het Vlietland ziekenhuis heeft zij op de afdeling Interne Geneeskunde gewerkt, waar haar interesse voor bijzondere ziektebeelden werd gewekt.

Na overname van de praktijk van dr. Oomkes werden alle zeilen bijgezet om de praktijk opnieuw in te richten. Veel protocollen en de administratie werden herzien. Nu zijn ze eindelijk zover dat ze naar de toekomst kunnen kijken. De praktijk heeft de intentie om in de toekomst samen te werken met WOT en sociaal werk. Met name de eenzaamheid die onder de bewoners wordt ervaren, krijgt de volle aandacht onder het motto: signaleren en oppakken.
Ook obesitas, gezond bewegen, ouderenzorg en problemen met hart- en vaatziekten worden in de praktijk behandeld. Multidisciplinaire samenwerking met andere specialisten, zoals de diëtist, fysiotherapeut en dermatoloog, verlagen de drempels van onderzoeken.

De praktijk heeft een gemengde populatie, waaronder veel vrouwelijke patiënten, wat de dokter heel leuk vindt. Taal is geen probleem, want Sumeyye Aslan spreekt haar talen, met name de Turkse, vloeiend. En… nieuwe patiënten zijn nog welkom!
Op de website huisartsenpraktijkmeyra.nl staan alle telefoonnummers en informatie bij elkaar.
De praktijk is ook op Facebook te vinden.

468 ad

Comments are closed.