feb 25, 2019

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Buurtcirkel in Groenoord van start

Buurtcirkel in Groenoord van start

Een Buurtcirkel is een groepje van negen tot twaalf bewoners en een vrijwilliger. Als deelnemer krijg je de gelegenheid om tegelijkertijd iets te betekenen voor je medemens én jezelf te ontwikkelen.

Bij de opstart van een nieuwe groep leer je elkaar kennen en wordt er, op basis van vertrouwen, gekeken naar de mogelijkheden om je te ontwikkelen. Er zijn wekelijkse bijeenkomsten om gezellig te praten, te koken of om elkaar te helpen met de boodschappen of de administratie. In Groenoord start binnenkort een nieuwe groep op een tweede locatie. Eén waar gekookt kan worden, want koken is leuk en brengt verbinding: je leert elkaar beter kennen aan de eettafel. Het idee is dat er in iedere wijk een Buurtcirkel komt; plannen voor een locatie in Spaland liggen al klaar. Aanmelden is eenvoudig, want iedereen is welkom.

Buurtcirkel zoekt nog een enthousiaste vrijwilliger, woonachtig en bekend in de wijk. Een bruggenbouwer die het leuk vindt om bewoners te verbinden en samen dingen te ondernemen. Als u zo iemand bent, of u kent iemand die dat zou willen, neem dan contact op met onze redactie of met: mieke.van.de.veerdonk@pameijer.nl.

468 ad

Comments are closed.