nov 12, 2018

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor Boerderij Weidelicht, kleinschalige dagopvang voor ouderen met dementie

Boerderij Weidelicht, kleinschalige dagopvang voor ouderen met dementie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Midden in het groene hart van Midden-Delfland biedt Boerderij Weidelicht vanaf 2 januari 2019 een warme, veilige en liefdevolle plek aan gasten en hun mantelzorgers. De boerderij draagt zorg voor ontzorgen, door de gasten en mantelzorgers in een huiselijke en ongedwongen sfeer mee te laten genieten van deze heerlijke en unieke locatie.

Zo maar een dagje op Boerderij Weidelicht…
Wanneer u ’s morgens binnenstapt, komt de geur van vers gebakken koekjes of gebak u tegemoet. De koffie staat klaar en op de achtergrond klinkt zacht muziek. Wij zijn heel blij als iemand achter de piano plaatsneemt om muziek te maken. Vanuit een luie stoel kunt u wegdoezelen en mijmerend over het land uitkijken. Net als bij velen thuis, bereiden wij de warme maaltijd, verzorgen we de dieren of kijken we in de bibliotheek in prentenboeken. Wandelend door de tuin kunt u genieten van de dieren op het erf en de prachtige omgeving.

De mantelzorger wordt ontzorgd en is bij ons de gehele dag welkom om te genieten van alle faciliteiten op Boerderij Weidelicht.
Als u aan het eind van de dag samen naar huis gaat, kunt u een broodmaaltijd mee krijgen.

In de maart editie van Groenoord Magazine komen we met een uitgebreid artikel terug op dit unieke project!
Info: www.boerderijweidelicht.nl

468 ad

Comments are closed.