jul 6, 2018

Posted by in Activiteiten | Reacties uitgeschakeld voor 7 juli Groenoord Zomerfeest 2018

7 juli Groenoord Zomerfeest 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEEL SOEPS krijgen alle Groenoorders tijdens het Groenoord Zomerfeest tussen 17.00 en 19.00 uur gratis Surinaamse kippensoep, pompoensoep, Turkse soep of wat voor soep dan ook.

Gezellig met elkaar aan lange tafels zitten. Luisteren naar een uitdagende band, meedoen aan karaoke, naar acts kijken of zelf dansen. Dit jaar vieren we het zomerfeest een beetje anders. We ontmoeten elkaar op een nieuwe manier, die u zeker zal verrassen!

We beginnen het Groenoord Zomerfeest door tussen 13.00 en 16.00 uur op verschillende plekken diverse activiteiten te organiseren, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Er is voor elk wat wils en we vergeten natuurlijk ook de senioren niet.
Wat dacht je van een vlooienmarkt voor jong en oud, stijldansen in de Van Beethovenflat, activiteiten in samenwerking met de Weerklank en Harg-Spaland en natuurlijk ontbreekt ook het bekende kinderpodium niet. Er zijn springkussens, suikerspinnen en nog veel meer.
Ook het Zimmertje is dit jaar natuurlijk weer van de partij.
Deze activiteiten maken hongerig, daarom wordt er vanaf 17.00 uur soep geschonken. Onder het genot van een wereldse kom soep laat je alles op je af komen. Het wordt die dag mooi weer, dat is zeker.

468 ad

Comments are closed.